Σχετικά με εμάς

Kabal - Γιατί να επιλέξεις την Kabal | parallax banner

Τι είναι η KABAL…

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να έχεις μια οργανωμένη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών χωρίς να χρειάζεται η επένδυση μιας τέτοιας κίνησης;

Η Kabal είναι ακριβώς αυτό! Ένα σύνολο που δίνει την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα που απαιτεί το σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον για το brand σου.

Σκοπός μας είναι να προωθούμε την πραγματική αξία των υπηρεσιών ή των προϊόντων σου στα κανάλια που απαιτείται. Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο, το διανέμουμε στα σωστά κανάλια και χρησιμοποιούμε τα Social Media και τις διαφημιστικές πλατφόρμες για να ενισχύσουμε την ψηφιακή εικόνα του συνεργάτη μας.

So far... So good!

Image 196

Unlimited

Ads

Image 198

10.000+

Reports

Image 404

30+

Πελάτες

Kabal - Γιατί να επιλέξεις την Kabal | parallax banner

Γιατί Εμάς

Στην Kabal δεν έχουμε πελάτες, έχουμε συνεργάτες.
Γι’αυτό και σας συμπεριλαμβάνουμε σε κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις τάσεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε καθημερινή πλέον βάση σε όλα τα κανάλια και τις πλατφόρμες διαφήμισης.

Η προσέγγισή μας για την ψηφιακή υποστήριξη κάθε brand στηρίζεται σε έξι στάδια:

Image 425

Κατανόηση

Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε τις εκπλήξεις, καθώς πορευόμαστε μαζί σε αυτή τη διαδικασία.

Image 425

Αφοσίωση

Αυτός είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας που αντανακλάται στο brand και στους πελάτες του, με στόχο την δική τους αφοσίωση.

Image 425

Ανταπόκριση

Παρουσιάζουμε τις διαφορετικές εκδοχές επίτευξης του στόχου και συζητάμε πάνω σε αυτές. Επιλέγεται η ιδανική και ξεκινάμε το ψηφιακό μας ταξίδι άμεσα!

Image 425

Εφαρμογή

Προσαρμόζουμε και υλοποιούμε το πλάνο στην καλύτερη δυνατή ψηφιακή πλατφόρμα, δίνοντας “ταυτότητα” στο δυνητικό κοινό σας.

Image 425

Αποτέλεσμα

Μετρήσιμα, αυθεντικά και αξιολογημένα αποτελέσματα με πλήρη πρόσβαση.

Image 425

Βελτιστοποίηση

Μετά την αξιολόγηση φέρνουμε νέες προτάσεις για πιο αποδοτικές και στοχευμένες επιδόσεις στο μέλλον.

Στην Kabal (σαν άλλοι super ήρωες) βλέπουμε τον επιχειρηματία σαν συνεργάτη, σαν τον καθρέφτη της δική μας δουλειάς, γιατί η επιτυχία του είναι ένα μέρος της δική μας! Στην Kabal εργαζόμαστε καθημερινά για την εφαρμογή αυτών των στοιχείων, ώστε να αναδειχθούν και να ανταμειφθούν οι δικές σας προσπάθειες.

Your outside in-house team

Image 425

Nuff said. Let’s talk!

Στην Kabal είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τα προβλήματά σας και να βρούμε όλες τις λύσεις της online παρουσία σας και να ξεκινήσετε να αυξάνετε την φήμη της εταιρείας σας.

Say Hello!